Over Ons

Visie
<?= the_title();?>

Visie

ICEFISH is producent en importeur van Indirecte koelunits en warmtepompen. Wij hebben een zeer uitgebreid pakket met standaard indirecte koelunits (koudwatermachines) en daarnaast indirecte koelsystemen met vele opties. Tevens leveren wij een groot assortiment vloeistofkoelers en adiabaat koelers.

Duurzaamheid is een onderdeel van onze visie op koeling. Er wordt gebruik gemaakt van milieuvriendelijk koudemiddel zoals R290 of R717 en een koudemiddel met een laag GWP getal. De juiste keuze voor energiezuinige componenten voor indirecte koelunits en natuurlijke koudemiddelen is niet alleen door idealisme ingegeven. Groene indirecte koelunits zijn niet alleen minder belastend voor het milieu, maar ook goed voor uw resultatenrekening.

Bij ICEFISH hebben we meer dan 25 jaar kennis en expertise in huis. Onze specialisten, met een passie voor koudetechniek, gaan altijd op zoek naar de beste oplossing voor uw situatie.
Grote betrokkenheid, korte lijnen en continuïteit. We nemen uw koelzorg weg. ICEFISH maakt het verschil. ICEFISH ontwerpt en bouwt koelunits. De units worden volledig afgestemd op het productieproces, de kwaliteitseisen en de bedrijfsuitvoering van de klant.

Continuïteit is een belangrijke factor. Daarom zijn onze indirecte koelsystemen met veel zorg ontworpen en zijn de componenten bewust gekozen en samengebouwd. Zelfs de beste installaties hebben service, controle en onderhoud nodig. ICEFISH biedt u een service-contract waarbij uw installatie professioneel wordt onderhouden.

Naast het feit dat u minder kans op storingen heeft, vergroot het ook de levensduur van uw installatie. Bovendien blijft het energieverbruik van een goed onderhouden installatie binnen de perken.
Dit bespaart u geld en is beter voor het milieu!

Ook in het onderhoud is ICEFISH een uitstekende partner. Indien u bij ons een preventieve onderhoudsovereenkomst afsluit op uw installatie, wordt deze professioneel nagekeken en grondig gereinigd volgens een van tevoren afgesproken onderhoudsinterval.

Folder – Wie zijn wij

SBB erkend leer bedrijf!
Actuele leerplekken zijn te vinden bij onze vacatures.