Bel ons Mail ons

Casussen

Bekijk een greep uit de projecten waar ICEFISH de afgelopen jaren met trots aan heeft gewerkt.

Koelinstallatie gericht op de toekomst

Op maat gemaakte unit met natuurlijk koudemiddel

Een agrariër uit Zuid-Friesland was op zoek naar een milieuvriendelijke installatie voor het bewaren van zijn producten. De wens was niet alleen een koelinstallatie, maar een totale installatie gericht op de toekomst. Betrouwbaar, duurzaam, energiezuinig en met optimaal rendement.

Lees meer
 

Multifunctionele warmtepomp: koelen en/of verwarmen

Warmtepompen geschikt voor lucht- en waterkoeling

Een multifunctionele warmtepomp bleek de uitkomst voor een agrariër die uien verbouwt. Deze moeten na de oogst namelijk eerst opgewarmd worden, daarna gedroogd en pas daarna gekoeld voor lange bewaring. ICEFISH bouwde een op maat gemaakte unit met meerdere functies. 

Lees meer
 

Uitstekende koeling tijdens het voedselverbouwingsproces

Gegarandeerd verse producten in de schappen

Voor een agrariër en tevens trouwe klant heeft ICEFISH een chiller geleverd. De chiller met natuurlijk koudemiddel R290 koelt gedurende het hele voedselverbouwingsproces. Zo wordt versheid van het product gegarandeerd. De chiller komt in aanmerking voor de EIA (energie investering aftrek).

Lees meer
 

Tegelijk koelen en verwarmen

Warmtepomp voor tuinbouw

In de tuinbouw is een constante temperatuur en luchtvochtigheid in de kassen essentieel. Zowel bij het telen als bij het verwerken van gewassen. Met een warmtepomp van ICEFISH heb jij alles in huis.

Lees meer
 

Koelen van bierproductie

Op milieuvriendelijke wijze

Belangrijk uitgangspunt voor deze klant was om minder milieubelastend te gaan koelen. Mede daardoor koos de klant voor een chiller (ISCS290-2-150-269K) draaiend op het natuurlijke koudemiddel R290. 

Lees meer
 

DX-unit met koudemiddel R513A

Minder milieubelastend

Voor een relatie heeft ICEFISH recent een unit samengesteld die gaat werken met het nieuwe koudemiddel R513A. Dit koudemiddel is ten opzichte van zijn voorgangers een stuk minder milieubelastend. 

Lees meer
 

Drinkwaterkoeling voor de bereiding van deeg

Voedselverwerking

Voor het bereiden en verwerken van voedsel wordt veel gebruik gemaakt van drinkwater. Voor een eindklant heeft ICEFISH een totaalinstallatie geleverd die zorgt voor een constante uittredende watertemperatuur.

Lees meer

 

DX-unit met natuurlijk koudemiddel R290

In 2020 al 22 units geleverd

Deze DX-units kunnen geleverd worden met een capaciteit van 20kW, 40kW, 60kW en 90kW. Daarnaast zijn ze voorzien van o.a. een compressor met frequentieregeling en een 10K condensor.

Lees meer
 

Indirecte koelunit water/MPG

Bereiden van advokaat

Voor het koelproces is hier gekozen voor een indirecte koelunit (45 kW capaciteit). De unit is uitgevoerd met natuurlijk koudemiddel R290 en een Hydro module. Het koude transport werkt op 30% MPG/70% water. 

Lees meer