Over Ons

Geschiedenis
<?= the_title();?>

Geschiedenis

Het familiebedrijf ICEFISH vindt zijn oorsprong in Waddinxveen en heeft sinds juni 2018 een mooi pand, dicht bij huis gevonden in Zoetermeer.

John Lelieveld is oprichter van ICEFISH BV maar was geen onbekende in het werkveld. Meer dan 25 jaar lang werkte John voor diverse bedrijven in de koeling. In 2015 vond hij het tijd om zijn jongensdroom te gaan verwezenlijken. Al snel was ICEFISH geboren en begon zijn droom werkelijkheid te worden. Dit deed hij niet alleen, zijn zoon Marco en zwager Theo gingen samen met John de uitdaging aan. De eerste opdracht die John uitvoerde was op het gebied bewaartechniek. Nu 3,5 later voert ICEFISH nog steeds opdrachten voor hen uit.

In 2015 werd ICEFISH importeur van HITEMA gevestigd in Italië. We groeide in een korte tijd en wisten klanten aan ons te binden. Cabero, Tolsma en van ’t Riet zijn tot op de dag van vandaag onze sparringpartners, opdrachtgevers en samenwerkingspartners.

Nu een aantal jaar later is het kleine familiebedrijf uitgebreid. De andere zoon van John, Frank, is de drijvende kracht geworden op kantoor. Samen met zijn schoonzus zorgen zij voor alle administratieve zaken. Het aantal monteurs heeft zich inmiddels verdubbeld, maar de kwaliteit en betrokkenheid is er niet minder op geworden.

ICEFISH is altijd opzoek naar betrokken technische monteurs van buiten af, want we moeten nog een aantal jaar door voordat onze tweede generatie het van ons kan overnemen.

SBB erkend leer bedrijf!
Actuele leerplekken zijn te vinden bij onze vacatures.